Faciliteiten

Faciliteiten

Jouw verblijf op Camping Stal ‘t Bardehof wordt nog aangenamer dankzij ons verzorgde en recente sanitair. De kinderen zullen zich amuseren in de ontspanningsruimte en op knuffelweide. Ze kunnen natuurlijk ook voetballen of spelen met de gocarts en kinderfietsen. Ontdek hier alle faciliteiten van onze camping.

‘t Winkeltje

Ons winkeltje bevindt zich in de cafetaria. We verkopen er dagelijks vers brood en enkele basisproducten. In de koelkast vind je een assortiment hoeveproducten. Het brood moet je de dag voordien bestellen voor 16.30 uur. Vraag naar ons bestellijstje.

Voor uitgebreide boodschappen kan je terecht in de Proxy Delhaize op ca. 3 km of in een grotere supermarkt in Poperinge (ca. 7 km).

Ontspanningsruimte

Onze ontspanningsruimte biedt heel wat mogelijkheden om met de familie of andere gasten van de camping een leuke tijd te beleven. Denk aan biljarten, kaarten, pokeren, darten of spelen met de pietjesbak.

Dit is ook dé plaats voor de kinderen om samen te kleuren, te knutselen, een boek of strip te lezen of wat tv te kijken.

Knuffelweide

Op het terrein van Camping Stal ‘t Bardehof tref je niet enkel paarden aan. We bieden ook een thuis voor tal van kleine hoevedieren. Van leuke kippen tot schattige konijntjes, enz. Durf jij ze aaien?

Wasplaats

Sinds begin 2021 beschikken we over een nieuwe wasplaats met wasmachines en droogkast. Ideaal voor een snelle was op de camping of bij een langer verblijf.

Fietsverhuur

Wil je graag de mooie fietsroutes verkennen, maar heb je geen zin om je eigen fietsen mee te nemen van thuis? Dan huur je toch gewoon onze fietsen! Wij verhuren een tiental (niet elektrische) fietsen. Je kan deze vooraf reserveren.

Prijs: € 10 per fiets per dag

Reserveren

Scooters huren

Met een scooter is het heerlijk cruisen door de Westhoek. De landelijke regio met zijn kronkelende weggetjes biedt uren rijplezier. Huur een scooter bij ons. Je kan deze vooraf reserveren.

Prijs: op aanvraag.

Reserveren Huurvoorwaarden

Petanqueveld

Je waant je helemaal in het verre zuiden als je in het zonnetje een spelletje petanque speelt op onze petanquebaan.

Oplaadpaal

Rij je elektrisch? Dan hoef je geen schrik te hebben voor een lege batterij, want je kan je wagen opladen aan onze laadpaal. Er kunnen twee wagens tegelijk laden.

De laadpaal werkt met de laadpassen van Powerland. Heb je geen Powerland laadpas, vraag er dan eentje aan de receptie. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en je rekeningnummer te registreren en je bent vertrokken. Laden gebeurt aan markttarief.

Troeven

Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Kamperen met paard op stal
Kamperen met paard op stal
Réserver