Camping Stal ‘t Bardehof

Over Ons

Stal ‘t Bardehof is een gezellige, sfeervolle en familiale camping met paardenstalling in Krombeke. Wij, het gezin Breemeersch-Dieryck, ontvangen je met open armen op onze boerderijcamping. Je vindt er gezellige kampeerplekken voor tenten, campers en caravans. Heerlijk in het groen. Uniek is dat je hier kan logeren samen met je paard. Er zijn ruime stallen, een buitenpiste en de mogelijkheid tot weidegang. Verzorging, voer, hooi en stro zijn voorzien.

Camping Stal ‘t Bardehof ligt in een uitzonderlijk mooi stukje natuur in de Westhoek. De omliggende bossen en landerijen vormen een prachtig decor voor natuurbeleving te voet, te paard en met de fiets. Hier laat je het dagelijkse leven achter je en geniet je met volle teugen van een welverdiende vakantie.

Ons kampeerterrein is een oase voor rustzoekers. Wil je genieten van de rust en stilte en bovendien de lokale gastronomie en landelijke omgeving ontdekken? Dan ben je meer dan welkom. Hou je niet van rust en stilte, dan is Camping Stal ‘t Bardehof wellicht niet wat je zoekt.

We kijken ernaar uit jou en je familie of vrienden te mogen ontvangen.

Troeven

Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Kamperen met paard op stal
Kamperen met paard op stal

Accommodatie

Campers

Campers

Onze camping is uiterst geschikt voor een vakantie met camper. Geniet van een ontspannen verblijf in de prachtige natuur.
Read More
Caravans

Caravans

Logeren met je caravan op onze camping is net dat ietsje anders. Veel natuur en een authentiek boerderijgevoel. Pure vakantie.
Read More
Tenten

Tenten

Zet je tent op in de schaduw van de bossen van Krombeke en geniet van de rustige natuur op onze familiale camping met alle voorzieningen.
Read More
Pipowagen

Pipowagen

Deze trekkershut in de vorm van een woonwagen is eenvoudig ingericht voor 2 personen. Leuk voor een kort verblijf.
Read More
Paardevan

Paardevan

Overnachten in onze Paardevan. Dat kan alleen op Camping Stal ’t Bardehof. Voor echte paardenliefhebbers.
Read More

Eethuis ‘t Peirdekot

Schuif gerust eens aan tafel in ons eethuis voor een lekkere pizza of ander gerecht. Ook op ons terras is het aangenaam vertoeven.

lees meer

Scooters huren

Met een scooter is het heerlijk cruisen door de Westhoek. De landelijke regio met zijn kronkelende weggetjes biedt uren rijplezier. Huur een scooter bij ons. Je kan deze vooraf reserveren.

Prijzen:

Halve dag van 10u tot 14u: €50, indien twee zit €20 extra

Volledige dag van 10u tot 18u: €80, indien twee zit €20 extra

Reserveren Huurvoorwaarden

Wij werken samen met volgende partners

Logo provincie West-Vlaanderen