Eethuis

Eethuis ‘t Peirdekot

’t Peirdekot

De naam van ons eethuis is West-Vlaams voor stal met paarden, een duidelijke verwijzing naar het landbouwverleden van de camping. Alhoewel verleden? ’t Bardehof is nog steeds een thuis voor paarden. In het eethuis serveren we aan onze campinggasten, maar ook aan toevallige passanten en toeristen, eenvoudige, maar lekkere gerechten. Het menu varieert in functie van het seizoen en is beperkt tijdens de week, maar uitgebreider in het weekend.

Bij mooi weer is ons terras the place to be voor een lekker ijsje of een fris streekbiertje. Als passant met een elektrische fiets kan je je batterij opladen aan onze laadpunten terwijl je geniet van een hapje en een drankje.

Menukaart

Ontbijt

Met een lekker ontbijt schiet de dag pas echt goed uit de startblokken. In het eethuis kan je ontbijten indien je dat een dag op voorhand reserveert. Je kan ook dagelijks vers brood bestellen. Dat doe je ook de dag vooraf voor 16.30 uur. Op de dag zelf kan je dan je bestelling ophalen om 8.30 uur.

Pizza’s

Een lekker krokante pizza gaat er altijd in! Onze pizza’s worden ter plaatse vers gemaakt. Je kan ze bestellen en afhalen of ze in het eethuis opeten.

Troeven

Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Familiaal kamperen in een bosrijke en landelijke omgeving
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Centraal in fiets- en wandelnetwerken
Kamperen met paard op stal
Kamperen met paard op stal
Reservieren